Körtelfeber

Jennifer började få feber i lördags och då det inte gav med sig, så tog jag henne till doktorn igår och det visade sig att hon har fått Körtelfeber. Febern är närmare 40 grader och hoppas att hon inte får halsbesvär också. Idag ringde läkaren och sa att leverprovet visade kraftigt förhöjt, hon hade 6 ggr så högt än vad man ska ha och hon ska tillbaka om en månad för ny provtagning. Detta innebär att levern blir blodfylld och svullnar. Det är väldigt viktigt att skydda den mot slag så att den inte spricker och man får heller inte dricka alkohol.  Tråkigt att det drabbar henne på sommarlovet, men samtidigt bra att hon inte missar flera veckor i skolan. Själv fick jag det när jag gick i gymnasiet och var väldigt sjuk. Normal sjukdomstid med hög feber är 2-4 veckor, man hinner tröttna flera gånger om på att ligga i sängen den tiden...

Celine har ögoninflammation och har svårt att hålla det sjuka ögat öppet mer än till hälften, så vi är en sjuk familj för tillfället.


Kommentarer
Postat av: Peggy

Tack :-) yep det är 13 år.....har ingen aning om var tiden har tagit vägen :-)

Kram!

2010-07-13 @ 22:29:21
URL: http://www.peggygirl.se
Postat av: Peggy

Tack Pia! vi har det superskönt :-) hoppas bara att det inte blir för kasst väder för man vill ju ha sol på semestern ;-)

Hoppas att allt är bra med dig!

Kramar!

2010-07-24 @ 16:46:18
URL: http://www.peggygirl.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0