Shopping med Camilla

I torsdags åkte jag på en dunderförkylning och var ganska sänkt i 4 dagar. Därför var det skönt att få komma iväg på en liten utflykt med Camilla igår till Ullared. Hon bor ju numer i Stockholm och vi ses ju därför inte lika ofta, så det var extra kul att träffas nu. Förkylningen sitter fortfarande i, men nu har jag ingen feberkänsla iaf.


Shoppade inget onödigt alls denna gången, så lite stolt över mig själv är jag allt.

Förra veckan träffade jag Annica som jag lärde känna när vi köpte Viggo av henne för tre år sen. Nyss gjorde hon en magsäcksoperation och har lyckats gå ner 40 kilo och se bilderna nedan vilken skillnad på knappt ett år.


2009


2010, så kul att se en sån förvandling! :-)


Kårholmen

Har inte bloggat på två veckor så här kommer en snabb resumé. Vi har mest varit på Kårholmen och hjälpt till att måla Patriks hus.


Mycket grejor med sig varje gång man åker färjan. Sen får man låna en skottkärra och köra upp allt till stugan.


Här är den lilla "hamnen". Längst bort i bild skymtar man bastun och duschen i det lilla röda huset.
Här har vi målat ett lager grundfärg, det ska bli vitt med blågrå knutar och foder.


Pamela och hennes döttrar Moa och Wilma var med ute förra helgen och vi hade det jättetrevligt. I bakgrunden ser man den gamla dansbanan där det brukas ordnas fester med livemusik.


Krabbfiske på gång


Patrik ska hjälpa till att leta musslor till bete.


Wilma hoppade från den höga trampolinen! Ingen fegis här inte.


En hel del krabbor blev det!Krabbrace från bryggan.


Körtelfeber

Jennifer började få feber i lördags och då det inte gav med sig, så tog jag henne till doktorn igår och det visade sig att hon har fått Körtelfeber. Febern är närmare 40 grader och hoppas att hon inte får halsbesvär också. Idag ringde läkaren och sa att leverprovet visade kraftigt förhöjt, hon hade 6 ggr så högt än vad man ska ha och hon ska tillbaka om en månad för ny provtagning. Detta innebär att levern blir blodfylld och svullnar. Det är väldigt viktigt att skydda den mot slag så att den inte spricker och man får heller inte dricka alkohol.  Tråkigt att det drabbar henne på sommarlovet, men samtidigt bra att hon inte missar flera veckor i skolan. Själv fick jag det när jag gick i gymnasiet och var väldigt sjuk. Normal sjukdomstid med hög feber är 2-4 veckor, man hinner tröttna flera gånger om på att ligga i sängen den tiden...

Celine har ögoninflammation och har svårt att hålla det sjuka ögat öppet mer än till hälften, så vi är en sjuk familj för tillfället.


RSS 2.0