Där fick han så han teg

För en månad sen drygt köpte jag ett antiskällhalsband till Viggo som aldrig funkade, eftersom det gav ifrån sig ljud när det inte skulle. Detta var en billig variant på 100 kr som jag hittade på Tradera och ville testa innan jag funderade vidare på att köpa den dyra varianten som sprutar citrondoft och kostar ca 1200-1300 kr. En dag kommer Celine hem från skolan och berättar att hennes lärare hade ett sånt halsband med citrondoft som hon kunde låna till oss så vi fick prova. Vilken skänk från ovan!


Vi fick hem det förra fredagen och satte på det omgående, men hann inte testa så länge för Viggo hade åkt på någon form av kennelhosta och det höll i sig ca en vecka. Igår var det dags att testa igen då han skäller på alla som går i trappan utanför. Tyckte det var konstigt, märkte ingen förändring på hans skällande och inte märkte jag att halsbandet sprutade citron heller. Celine kommer hem och säger att det inte var så konstigt, då hon tagit bort batteriet tidigare. :-)

Hon fixade till det och sen tog det inte lång tid förrän första skallet kom och gud så kul det var att se hans reaktion, han riktigt sprattlade till av rädsla och strax därefter kom ett skall till och samma procedur igen. Han blev helt förvirrad, han visste ju inte vad detta berodde på och vågade inte vara i hallen utan försökte komma in i vardagsrummet där vi andra var och där han inte har tillträde. Han vågade inte ens lägga sig ner, han gjorde ALLT för att försöka komma in till oss, så effektivt kan man säga att det var.


Kommentarer
Postat av: Carina

Ungefär så där reagerade min lilla Lambi oxå..Vi fick oss ett gapskratt..men hon fattade inte vad som var så himla kul.. lugnt o skönt är det nu iallafall. :))

Vi blev så nöjda att vi tänkte först starta uthyrning av koppel o köpte på oss ett parti, men det blev försäljning i stället.

Carina Lucky_66 på tradera

2010-04-26 @ 18:42:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0