Dag 2 (lördag)


Vi gick över Brooklyn Bridge och sen tillbaka. Vädret var ganska varmt, men mulet dessvärre.




Söta fordon för tuffa NYPD.


Kul parkeringshus med hiss i mitten som bilarna transporteras i.


Den här skickliga mannen fick fram en tavla med hjälp av olika lager spray och kniv.


Det här paret var med på samma plan som oss och jag minns dom redan från att dom stod före oss i incheckningskön på Landvetter. Sen sågs vi nästa gång vid bagagebandet när vi blev informerade om att väskorna inte var med. Det var alltså bara vi fyra som drabbats och vi tog följe till Jet Airways servicerepresentant där vi hann prata en hel del medans vi väntade på att alla papper skulle fyllas i. Igår när vi var på väg hem till lägenheten så säger Celine: -Titta, där är dom!
Tänk att vi stöter på varandra igen på gatan bara sådär, det var lite lustigt. Dom hade tydligen ramlat in i en filminspelning med Nicholas Cage igår kväll i Battery Park och hade till och med fått honom på bild. Vi utbytte shoppingtips och telefonnummer, ifall något med väskorna skulle bli fel, eller om vi kanske vill göra något ihop någon dag.


Vi hoppade av tunnelbanan vid Union Square och hann med att besöka Forever 21 och DSW.


Forever 21 var en enorm butik i 2 plan med massor av fina kläder.


På DSW hittade jag och Celine 2 par skor var, men det kunde blivit fler om vi hade haft mer tid. Det får bli fler besök dit, vilket paradis.




Tillbaka i lägenheten efter en kul och lång dag.

Vi har det superbra. Lägenheten ligger mitt i smeten, precis vid Park Avenyn på 37:e gatan. Det har vardagsrum och sovrum i två plan, är jättefin och charmig. Hyran för denna minitvåa är hela 16 000 svenska kronor, ofattbart.


Så fort vi hade fått våra väskor, så mötte vi upp Liselott och hennes två vänninor på Blue Smoke för lite mat och dryck. Jag och Celine var rätt sega, så vi följde inte med vidare, utan tog en taxi 10 kvarter för 6 dollar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0