Jetlag

Har inte orkat blogga alls sen jag kom hem, Jetlaggad som bara den. Har typ somnat kl 03-04 på natten sen jag kom hem och sovit hela förmiddagen. Hade det hur bra som helst på resan, det enda tråkiga var min rygg som var i uselt skick och jag fick äta Citodon och ta sittpauser mellan allt promenerande. Sen tyckte Celine att jag hade drabbats av senilitet vissa gånger för jag hade svårt att lära mig vad norr och söder var på Manhattan. Hon menade på att vi gått samma väg varje dag, men att jag varje gång frågade om det var höger eller vänster på Park Avenue som tunnelbanestationen låg.



Vi hade några timmar innan det var dags att tänka på hemfärd och då åkte vi till Union Square för att gå Broadway mot Soho där vi shoppade på bl.a Victoria Secret. Jösses vad ytliga dom är där, man stör sig massor på att höra: -Hi honey, how are you! Sen blev det rätt brått hem till lägenheten och få ner alla väskor för dom trånga trapporna, men tur att jag har Celine som ALDRIG gnäller över att det är hon som får bära det tyngsta.



Vi hade så många väskor med oss, så vi var tvungna att ta taxi hela vägen mot JFK:s flygplats. Det var inte helt lätt att få tag på någon, då dom inte var så villiga att köra i rusningstrafik för ett fast pris. 400 kronor kostade 1 timmas färd som mestadels bestod av bilköer.

På planet mellan New York och Bryssel satt jag bredvid en engelsman i samma ålder som mig, vi hade jättekul och han hade varit på resande fot i 2 år och skulle nu hem och var så förväntansfull.

Det var tråkigt att lämna den coola staden, men kul att komma hem till Jennifer och Viggo. Dom hade skött sig superbra enligt mamma. Jennifer har redan fotat massor med sina nya kamerasaker.

Sen vill jag bara säga till Marie att jag blev glad för ditt mail, tack!



Kommentarer
Postat av: Marie

Vad gullig du är! Jag är glad att ni kom iväg, ni verkar ha haft det helt fantastiskt! Blev väldigt sugen på att åka dit så jag får nog börja spara.



Sköt om dig!

2009-06-23 @ 22:19:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0