Nytt provsvar

Nu har jag varit dålig på att blogga, men har verkligen inte orkat. Var hos läkaren idag och fick tillbaka ett nytt kortisolprov och det var ännu sämre än det förra. Nu skulle läkaren ringa upp en "kompis" som var endokrinolog i Helsingborg och som han jobbat med förut och sen ringa tillbaka till mig imorgon. Jag visade en lapp med alla dom prover jag har blivit rekommenderad att ta via ett forum, men han ville först prata med specialisten, vilket jag gick med på. Denna eviga väntan!

2009-05-28:
Pt(U)-kortisol: 28 (40-170)

2009-06-22:
Pt(U)-kortisol: 16 (40-170)

Hur lågt ska det bli innan jag får den hjälp jag behöver, kanske behöver falla i koma eller nåt?

En kul sak är att vi har fått mer pengar för bagageförseningen, 3000 kronor blev det och om man nu räknar att vi fått totalt 4600 i ersättning för 30 timmars försenat bagage, så var det verkligen värt det. Om man drar av det på resan, så har vi ju kommit till New York för 2000 kr per person.

Har börjat kolla på serien House och är än så länge bara på säsong 1, men den är annorlunda och jag gillar den.

Kommentarer
Postat av: Ann-Catrin Bergström

hej!Är en medelålders tjej,som tyckte du hade lågt kortisolsvar! Och själv har jag 8, om det skall vara från 40 uppåt,efter jag skickade in prover till scandlab. men ingen vill hjälpa i sthlm..?

2010-04-16 @ 00:29:10
URL: http://blogg.se
Postat av: Katarina

Har inte samma ref system på labbet mitt prov skickades till men i procent så blir det ca samma som du fick alltså 16% av högsta i referens...om läkarna ens kunde ana hur slut man är så hade dom skickat hydrocortison med vändande post med doseringsanvisningar!!! Jag to saken i egna händer i väntan på tid till privat specialist...köpte själv på nätet,ätit i en vecka nufasar in fysiologiskt dos långsamt(har hypotyreos samt utmattade binjurar)...jag säger bara en sak UNDERBART! Dimman och det utmattade lättar,jag har det som dig,ett par timmar högst om dagen funkar någorlunda men inte mer...nu går det framåt känner jag...sökt hjälp i 10år...har två barn att ta hand om..hur fasen är läkare funtade som inte hjälper till...som tycker så låga värden är ok..har inte ord för det blir sååå förbannad!Ingenting funkar när man har kortisol med de skitvärdena!Tur det finns forum dör man får hjälp samt internet så man får tag i medicin man behöver!



Hoppas det går framåt för dig!

2010-08-13 @ 15:06:58
Postat av: Lena

Hej!
Jag undrar hur du fick dem att ta dina u-kortisolvärden på allvar. Jag gjorde en urinsamling inneliggandes på sjukhus. Då låg jag på 22. Har gjord om den och nu ligger jag på 19. Endokrin (som beställde samlingen) skicksde mig till kvinnokliniken. Men som bekräftat att det inte beror på något gynekologiskt (endo trodde det berodde på min proverabehandling). Nu har dem släppt mig.
Jag bli gaaaalen! Har feber perioder, galet trött. Svamp i munnen, bältros och har nu börjat få petekier på benen som bekräftats av läkare på VC. Ingen vill hjälpa mig. Vad ska jag göra????

2014-09-26 @ 10:09:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0