Veterinärbesök



Alla dagar är inte toppendagar och idag var en sån dag. En sak som hände var att Viggo hittat en full påse med chokladmuffins hemma och mumsat i sig med papper och allt. Som jag nämnt innan här på bloggen, så tål inte hundar mörk choklad och det blev raka vägen till veterinären. Där fick han spruta som gjorde att han spydde upp allt. 900 kronor fattigare, men glad att han klarade sig bra. När olyckan är framme vad gäller sina familjemedlemmar är det frustrerande att inte kunna vara närmare.

Det finns fler faktorer till att den här dagen blev sådär och kan bara konstatera att bra vänner är viktigare vissa dagar än andra. Glad över att just Madde fanns där idag. Vi tog en långpromenad, kollade in fjorden och fina villor. När vi kom "hem", så fick jag lägga mig på soffan för att vila onda muskler, så hon lagade middagen. Det funkar fantastiskt bra att bo med henne, inte bara för att hon lagar god mat. :-)

En positiv sak är ju att VIctoria och Daniel äntligen förlovat sig. Fantastiskt att hon kan se så nyförälskad ut efter 7 år. Det är ju då andra par brukar genomgå sin värsta kris...


Lite annorlunda villa, om man säger så... 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0