Röjardag

Har varit så flitig idag och röjt lite varstans i både lägenheten och förrådet. Först började jag att rensa bland gamla cd-skivor som jag ändå aldrig lyssnar på. Lär ju inte göra det framöver heller då Spotify finns, så nu åkte alla brända skivor i soporna.

Sen blev det klädkammarens tur att ta bort lite gamla kläder och sist men inte minst fick jag hjälp av Celine att rensa ett av våra två förråd. Egentligen har vi bara ett förråd som tillhör lägenheten, men vi har så mycket saker och en kort tid efter att vi flyttade in för 5 år sen såg jag att en av grannarna inte använde sitt (hur nu det är möjligt). Ringde på honom och frågade om vi fick använda det. Han sa ja och nu hoppas jag att han bor kvar så länge vi gör det för utan två förråd klarar vi oss nog inte. :-)


Det här blev dagens skörd som Vinden (second hand-affären i stan) ska få komma och hämta. Hoppas att dom är villiga att inte bara hämta möbler utan alla dessa kassar också. Skulle vara skönt att slippa kånka dit det själv nu när jag ändå är så "generös". :-)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0