Jag som ville fynda, men tji fick jag.

Supertrött idag, det blir så ibland. Det är ändå positiva saker som orsakat det, så klaga ska jag inte.
Hamnade bredvid en mamma och en liten flicka idag på tåget. När vi var framme i Gbg, så frågade mamman om jag hade bråttom eller om jag kunde hjälpa henne att passa den lilla tjejen medans hon lastade av sitt tunga bagage. Självklart kunde jag det, men lite konstig känsla att stå där och hålla en okänd flicka i handen på perrongen i några minuter. 
Hade planerat att gå förbi invigningen av Stadium-butiken i Nordstan imorse innan jobbet, det skulle vara en hel del väldigt bra erbjudanden. När jag väl kom dit, så var det så sjukt lång kö, så jag vände. Visst hade jag väntat mig kö, men inte flera hundra meter! Jag hörde någon säga att det fortsatte låååångt ut på gatan också. Pust!


Make Up Store

När Celine fyllde 15 för någon vecka sen, så fick hon ett presentkort på Make Up Store på en sminkning (50 min) och sen fick hon välja produkter för 495 kr. Hon hade bokat tid idag kl 12 och jag följde med. Under tiden som vi satt där, så bestämde jag mig för att också göra en för det är alltid bra att hitta rätt produkter för ens hy och färg. Totalt var vi där i hela 3 timmar, något längre än vad som var tänkt,  men man måste ju prata också.. :-)

Anna som gjorde sminkningen har nyss öppnat sin butik och är mycket trevlig. Jag gillar designen på deras produkter, stilren! Vi handlade för totalt 1800, det kostar en del, men det är fina och bra produkter.  Jag köpte en ny foundation, ett serum, ett puder, läppenna och eyeliner. Celine valde foundation, ögonskugga, concealer.


Anna som sminkade oss                                                                                      


               
   

Vilken fredagskväll

Igår så var det ytterligare en handbollsmatch, Alingsås skulle möta serieledande Sävehof. Ett litet "derby" som kryddades av att AHK lyckats värva f.d landslagsspelaren Johan Pettersson. Han har hunnit bli 35 och inte tränat på länge, men vilken match han gjorde!! Första halvlek var underbar och han gjorde många mål. Hallen var "knökfull" och det var så spännande att mitt hjärta höll på att stanna flera ggr. :-) Slutresultatet blev 29-29 och det var rättvist, men det kändes ändå som en seger.
Efteråt så gick jag med min bror och hans kompis till puben där vi åt gott och drack lite vin.
Imorse gick jag upp kl 8, rätt mysigt att vakna tidigt på helgen. Tog cykeln till Maxi för att inhandla lite god frukost, men hann inte långt då jag upptäckte att jag hade punktering på bakhjulet. Tur att det inte är så långt, för jag fick leda cykeln hela vägen. Köpte en innerslang för 35 kronor och hoppas få det lagat imorgon. Sen var jag och barnen på stan och jag hittade ett par nya jeans och en mössa. Nu har vi precis ätit fläskfilé, klyftpotatis och sås, mums.


Vill mest visa hur mycket publik det är.

Jörgen och min bror Ola, bilden är tyvärr trasig nertill.

Sköna minnen av Kitty

Sitter på lunchen och kollar igenom gamla bilder som jag hittade. Vår katt Kitty (som tyvärr blev sjuk och inte finns mer) får vara modell den här gången. Bilderna är ca 4 år gamla.


En liten annorlunda viloplats och klorna som fastnar så fint...:-(


Sen kom hon på att hon ska jaga sin svans på just högtalaren...


Här har hon klättrat upp högt i klädkammaren och hittat en skön plats.


För mycket katt och för lite fönsterbräda.


Hittade henne så här i klädkammaren, i resväskan! Hur lyckades hon
klämma sig in utan att den välte?





Märkligt!


Häromdagen slocknade mitt modem hemma och då fösvinner ju möjligheten att komma ut på det kära internet. Ringde min ISP (Glocalnet) och kollade om dom kunde bistå med ett nytt, eftersom jag har använt ett eget modem. Jodå, dom skulle skicka ett trådlöst modem med inbyggd router gratis, fraktfritt och med prioriterad post. Snacka om service! Synd bara att det inte hände lite tidigare, så jag slapp köpa min relativt nya router för 700 kr.

Trodde också min bärbara dator var trasig sen en tid tillbaka och har inte orkat felanmäla den, så den har stått oanvänd och samlat damm. Sen kom jag på att jag för säkerhets skull borde kolla ett annat eluttag och se om den startar och visst gjorde den det! Märkligt!

Märkte i morse att min mobil inte tar emot laddning, men kontakten i mobilen funkar ändå när man lyssnar på ljudbok eller vill överföra filer till datorn. Jag har också provat olika laddare. Märkligt igen!

Igår när jag skulle köra min bil så lät det jättekonstigt, som att det var något som släpade i marken ungefär som när avgasröret är på väg att ramla. Besiktigade i fredags och allt gick bra, så det kan ju inte vara något sånt. Körde lite sakta och tvekade på om jag skulle våga åka till Maxi och handla, men strax efter så slutade ljudet. Märkligt igen! :-)

Underbara valpar

Var och kollade på Viggos syskon idag, Whinnie har fått sin andra kull och nu är dom 4 veckor. Trots att dom är bedårande söta, så blir jag inte sugen på ytterligare en hund. Sprang in på Ikea efteråt, eftersom Annica bor i närheten och köpte härliga badlakan. Jag fick svarta, Celine valde röda och Jennifer blå.
Direkt efter att vi kommit hem, så åkte jag till Nolhaga och kollade handboll med min bror. Alingsås vann IGEN och intog serieledning! Dom två kommande matcherna väntar svårt motstånd, Lugi och Sävehof, hoppas att det kan bli någon poäng i alla fall.






Vilken rysarmatch!

Kom precis hem från matchen mellan AHK-Hammarby, 1208 personer i en kokande hall. AHK hade greppet om matchen i stort sett hela tiden och slutresultatet blev 34-30. Det var så spännande, svenska mästarna Hammarby kvitterade flera gånger, men AHK lät dom aldrig gå förbi. Sista 10 minuter var publiken helt vild och det är såna här matcher som man kan leva länge på. På söndag är det ny hemmamatch, då kommer Lindesberg på besök och det lär bli tufft, då dom ligger på femte plats i tabellen. Jag tror ändå på seger... Alingsås har fantastisk medvind just nu!

RSS 2.0