Jag har köpt en cool sladdlös dammsugare

Provsvaret idag på S- Kortisol var 472 nmol/L, U-kortisol var inte färdigt. Detta var normalt, vilket förvånade mig väldigt mycket, men däremot var Kalium för lågt. Läkaren sa att vi inte kan räkna bort binjuresvikt, då kortisol är dygnsvarierande och vi ska ta några fler prover. Jag fick också kolla mitt HB idag och det var fullt normalt. Jag frågade honom också ifall jag kunde ta kortison under dom 5 dagar jag ska resa bort och han sa att det kan ställa till utredningen, då provsvaren kan bli förvillande, men han skulle ringa en hormonspecialist och fråga. Läkaren är väldigt bra och hjälpsam och det är jag väldigt tacksam för, hoppas det förblir så.

Eftermiddagen har känts ovanligt bra, jag har faktiskt orkat ta mig ut själv och köpt en dammsugare, framsteg! Man kan både dammsuga som vanligt, men så har den också en liten handdammsugare som kan tas loss. 1595 kostade den och jag tycker den är jättesnygg, men framförallt är den sladdlös! Nu kommer det inte kännas lika betungande att dammsuga upp hundhåren.  

Imorgon tror jag att Angelie kommer på besök, det var länge sen och det ska bli trevligt.


Snygg va? 24 timmars laddning behövs innan jag kan testa den...


Viggo har en skön stil med bakbenen när han ligger, lite udda.

Kommentarer
Postat av: Annica

Du får gärna komma hem till mig och testa den!

2009-05-29 @ 23:07:04
URL: http://123minside.se/volpino
Postat av: Angelie

Tack för idag! Det var jättemysigt att träffa dig! Tänkte på tåget hem att vi faktiskt känt varann i 23 år! Kram!

2009-05-30 @ 21:05:50
Postat av: Pia

Tack själv! När du flyttar så blir det lättare att ses oftare. 23 år, det är lååång tid. Jag minns den dagen som igår när vi träffades första gången på Liseberg i väntan på...

Kram!

2009-05-30 @ 23:43:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0