Dessa läkare

Blev uppringd av vc-läkaren igår, han hade fått brev från Sahlgrenska att dom inte bryr sig om att mina U-kortisolprover var långt under referens, det var bara S-kortisol som var intressanta. Ena specialisten säger att detta klart måste utredas, men nästa (på annat sjukhus) säger raka motsatsen. JAG BLIR GALEN! Var på besök idag hos vc-läkaren och tog nya prover. Som tur är gick han med på att ta dom prover jag ville nu och förhoppningsvis får jag svar på några redan imorgon. Kan säga att vi hade en ganska häftig diskussion han och jag, tycker att det går så segt det här och att man inte ska ifrågasättas hela tiden. Sa att jag är påstridig pga att jag vill börja jobba så fort som möjligt, medans han säger att jag ska "sitta lugnt i båten" och inte gå händelserna i förväg. Motsägelsefullt då varje sjukintyg är svårt att få och han enbart tycker att provsvar är grunden för sjukskrivning och inte symptom alls.

Har varit lite piggare dom senaste dagarna och passade då på att gå ut och gå med min f.d chef Mia. Vi tog en timmas tur och Viggo fick springa lös. Även om jag är piggare, så kompenserar kroppen det med massa muskelvärk istället.


Det här headsetet låg i min tröjficka igår och eftersom det inte väger så mycket och jag sällan har något i fickorna, så råkade jag få med det i tvättmaskinen. Kom på det för sent och när jag testade det idag, så funkade det! :-)

Kommentarer
Postat av: messan

Vilken tur du hade att det funkade:) Hoppas du får snart får svar på dina prover. Ovissheten är inte kul.

Kram messan

2009-07-23 @ 23:21:10
URL: http://www.jagochminms.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0