Side - Dag 6-7


Här bakom supermarket låg vårt hotell.


Den här fisken hade dom lagt utanför en restaurang, tyckte det var kul att han hade ett salladsblad i munnen.


Det här brödet med tzatziki är gott som förrätt. Vissa ställen tar betalt, men dom flesta bjuder på det.


Hotellets lilla barnpool


Hotellets balkonger var i skuggan och det var skönt att kunna sitta där på eftermiddagen.


Här är det hotellet vi lånade poolen av och låg även det precis vid havet.


Två olika flaskor och 25 cl i varje. Vi var tvungna att hälla upp i glasen och jämföra, man blir lurad av flaskorna.


Favori gjorde skäl för namnet, det var verkligen favoritrestaurangen i Side och personalen var mysiga. God mat och till bra priser. Låg mellan vårt hotell Tropic och det tyska hotellet Altinkum.

Planet hem var försenat 3 timmar, så vi var inte hemma förrän igår morse halv sex. När vi hade lastat ur väskorna från transferbussen och skulle gå till incheckningen, så säger Jennifer att den lilla gröna resväskan saknades. Det var helt rätt och det var just den som min dator låg i och jag fick lite lätt panik. Sprang runt bussen och fick tag på chauffören som tur nog inte hunnit åka och sa att den måste ligga kvar i bussen. Han menade på att inget fanns kvar, men öppnade ändå för att kolla. Den låg uppe på en hylla till höger och chauffören själv blev förvånad att han missat den. Så tacksam att Jennifer hade koll på läget denna gång! :-)

När vi sen skulle checka in väskorna, så visade det sig att vi hade 9 kg övervikt och skulle få betala 40 kr per kilo och det var jag inte så intresserad av. Då slog det mig att vi glömt att byta om till dom kläder vi åkte dit i, så jag sa att vi gör det och då kommer det nog lösa sig. Bort med flipflop och på med converse, jeans och tjocktröjor och sen var allt frid och fröjd. Vi behövde aldrig väga om det, hon sa att det gick bra. Däremot fick sällskapet bredvid betala för sina 11 kg.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0