Side - Dag 3

Sitter precis och läser lite på internet om vad andra tycker om just Side. Det verkar vara så att stranden här utanför hotellet är den allra bästa om man jämför mot Alanya och övriga Side, så vi har haft tur. Den är långgrund och har kanonfin sand.


Idag har vi dock ägnat dagen vid poolen och det var också skönt.

Vi åt lunch där också och hade så fin utsikt över havet. Jennifer kör sin hamburgare och vi andra valde kycklingspett. Hotellet som har poolen har bara tyska gäster och personalen förutom en kan ingen engelska, så när vi ska beställa mat så får vi speciell service av just honom.


Väldigt fint här i Side. Här är stadsporten som är så smal att bara en bil åt gången kan passera.


Katter hittar man överallt, dom flesta med ena örat lite avklippt och dessa katter är tydligen kastrerade.

Vi har som vanligt hittat massor att shoppa, idag blev det en plånbok till Celine, en Adidasjacka till Jennifer och ett par träningsbyxor till mig. Jennifer har också fått tillbaka sina eksem och nu har Apoteket rekommenderat en salva och tabletter som vi ska testa. Snarlikt det vi har hemma kanske, men dom gör ingen nytta där just nu, så vi fick köpa nytt. Gissar att medicinerna här är betydligt starkare, så kanske att det försvinner...?

Då Celine har Anton med sig så får hon vara ifred, men pinsamt att inte turkarna förstår att Jennifer bara är 14 år. :-)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0