Fel månad att vara sjuk i.

 Den 7:e juli skickade min läkaren en AKUTremiss till endokrinologmottagningen på Sahlgrenska. Jag ringde den 13:e för att höra om dom fått den och hur planeringen ser ut. Den hade såklart inte kommit och jag fick ringa min läkare för att be honom faxa in den på nytt. Dubbelkollar sen på eftermiddagen att dom verkligen tagit emot den och det hade dom. Ringer igår den 20:e för att höra på nytt hur snart jag kan få en tid, men får då ett meddelande att mottagningen träffas åter den 27:e. Dom har alltså stängt och tagit semester och det kommer ta ännu längre tid för mig att få hjälp. Jag blir så himla trött!!!!!! Först en läkare på vårdcentralen som är väldigt restriktiv med sjukskrivning och sen sjabbel med remissen som gör att jag måste förlänga min sjukperiod mer än nödvändigt. Har nu bokat en telefontid på fredag med läkaren på min vc för att förklara problemet.

Igår var jag och Jennifer en liten sväng på stan och gjorde nödvändiga ärenden. Vi åt lunch på vårat favoritställe och sen hann vi också med en mjukglass. Träffade på min f.d chef Mia i bokhandeln och vi bestämde att vi skulle försöka träffas i veckan. 


Köpte dessa fina lådor och prutade ner dom till halva priset då dom samlat lite damm på sig. :-)

Imorgon ska Celine åka med Anton och hans familj ner till Varberg och vara där 1 ½ vecka i deras husvagn. Hoppas att vädret blir bra bara. Idag fyller min lillebror Max 20 år! Nu är han inte så liten längre och han gjorde mig uppmärksam på att han nu fick gå både till Systembolaget och Casinot. Hurra Hurra Hurra Hurra!

Kommentarer
Postat av: Annica

Ja men Pia, självklart får du planera dina sjukdommar lite bättre, och inte bli sjuk mitt i sommaren!



Annica

2009-07-21 @ 23:46:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0