Bokmässa till helgen

Idag har jag haft två sömnperioder på dagen, så man har inte så mycket att blogga om. Ska ha telefontid med en ny läkare imorgon, hon ska vara mer specialiserad på binjureutredningar sa han.

Det är ju bokmässa till helgen och den vill jag verkligen gå på, har t.o.m fått entrébiljett av Wicki som ska jobba med
Tv4:s monter. Hoppas verkligen att jag kan orka ta mig dit någon av dagarna. Jag har varit där för 3 år sen med en taxikollega, men så fort vi kom dit, så fick han panikångest och ville hem. Inte riktigt det jag hade tänkt mig, så besöket blev inte så långvarigt eller njutbart. Jag fick (köpte) i alla fall en signerad ljudbok (Skam) av min favoritförfattare Karin Alvtegen.

Jennifer ligger efter med matten i skolan, men då kom jag på den geniala idén att belöna henne med 1 krona per tal hon räknar hemma och det satte fart på henne. Tänker man att hon får 100 kronor för att räkna hela 100 tal, så är det en bra investering. Nu säger hon till och med att det är jättekul och det blir det ju när man börjar förstå det. Ikväll har hon suttit en hel timma och hann med 28 tal, jag tycker det är lika kul som hon och betalar gladeligen.

Har bokat besiktning på bilen, det ska göras på torsdag. Det är något som låter konstigt och istället för att lämna in den på verkstad, så låter jag besiktningskillarna undersöka och se om det är något större fel. Den lät så förra året också och lämnade in den till en billig bilmekaniker som jag använder, men han hittade inget och då gick den igenom besiktningen. Tyvärr är det ju inte bra att ha en bil som inte används så ofta, det är då bekymren uppstår, tycker det är ologiskt, den borde ju må bättre av att stå stilla. Bil är dyrt att äga, men känns ändå nödvändigt.


Har haft denna bil sen juni 2001 och den har skött sig bra så här långt. :-)

Kommentarer
Postat av: Annica, Kållered

Om du ändå ska till Göteborg så kanske du har lust att passa på att besöka oss och titta på en tjock Whinnie! På lördagen är jag inte hemma förrän efter 16, men jag har inget "bokat" på söndagen!



Ha det så bra på mässan!



Kram

Annica

2008-09-24 @ 08:35:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0